Logo’s

Logo ELAN Cushions

Een strak logo voor de nieuwe kussen collectie van ELAN.

Logo Anna Ida Vintage

Een vintage logo voor Anna Ida Vintage. 

Logo NEXT Interiors

In samenwerking en afstemming met Ellen en Alwin heb ik het logo voor NEXT Interiors mogen realiseren. Ellen en Alwin gaan complete accessoire pakketten in diverse prijs en stijl categorieën realiseren en verkopen. Super leuk! Heel veel succes met jullie onderneming!

Logo TN Automotive

Voor Emiel Breedveld heb ik het logo ontworpen voor zijn nieuwe bedrijf: TN Automotive. TN staat voor zijn kinderen; Terra & Noa en Automotive voor de branche waarin hij werkt. Ik heb het infinity teken in het logo verwerkt om meerdere redenen. Het staat voor de verbondenheid en liefde voor en met zijn kinderen en tegelijkertijd heeft het de vorm van een circuit.

Logo Fresch Beauty

Voor Frederique van Fresch Beauty mocht ik een nieuw logo ontwerpen. Zelf had ze al wat ideetjes. Iets met goud, wit en zwart en de letters FB. Simpel en chique! Zie hier het resultaat.

Logo Anna Brebahana

Voor Anne B(rebahana) mocht ik een nieuw logo maken. Anne Brebahana is het eigen merk label van Ans Jacobs. Binnenkort zal zij aan haar FB-pagina en Instagram account allerlei creaties gaan toevoegen.

Wist je dat BreBaHaNa staat voor Breien, Borduren, Haken en Naaien?

Succes Ans Jacobs met Anna Brebahana

Logo Auto Breedeijk

Voor Auto Breedeijk heb ik het onderstaande logo ontworpen. Auto Breedeijk is een gefuseerd auto bedrijf, gevestigd in Someren. Voor in- en verkoop, onderhoud en carwash kan je bij hen terecht.

Succes Dirk van Eijk en Emiel Breedveld met Auto Breedeijk

Logo IRIS

Voor IRIS heb ik het onderstaande logo ontworpen. Iris is ontzettend creatief en handig met naald en draad. Zij maakt de mooiste naai-werkjes en heeft mooie toekomstplannen.

Succes Iris Stienen met IRIS

Logo BySann

Voor BySann heb ik het logo ontworpen. Sandra is creatief op heel veel verschillende vlakken. Ze maakt graag kleding, haakt veel, maakt haarspelden en ze handlettert. Sandra liet mij vrij om een logo voor haar te maken, de naam BySann heeft zij zelf verzonnen. Toen het ontwerp klaar was, wilde ze graag een andere kleur en een pijl toevoegen. Natuurlijk was dit mogelijk. Zie hieronder het resultaat.

Sandra, heel veel creativiteit toegewenst met BySann

Logo MOP Crafts

Voor Mallory Pfaff, oprichtster van MOP Crafts mocht ik een logo ontwerpen voor haar FB-pagina en creatieve creaties die zij samen met de kinderen van Mother Of Peace (MOP) maakt. Mother of Peace is een weeshuis in Zuid-Afrika, waar kinderen opgevangen worden die geen eigen ’thuis’ hebben. Een aantal jaren geleden ben ik daar samen met Mallory naar toe geweest om vrijwilligerswerk te doen. Mallory is nog steeds actief om MOP te ondersteunen. Geweldig toch? De ‘crafts’ die zij samen met de kinderen van MOP maakt, verkoopt zij o.a. via de FB-pagina van MOP Crafts. De moeite waard om eens een kijkje te nemen en wellicht iets te kopen, zodat de kinderen van MOP weer even vooruit kunnen.

Succes Mallory Pfaff met MOP Crafts

Logo Anneke Joris Fotografie

Voor Anneke van Anneke Joris Fotografie mocht ik een logo maken. Anneke is steeds fanatieker aan het fotograferen en eerlijk is eerlijk; wat maakt ze mooie foto’s. Bij haar mooie werk, hoort natuurlijk een logo. Nemen jullie een kijkje op haar FB-pagina?

Succes Anneke met Anneke Joris Fotografie

Logo ’t Weverke

Voor ’t Weverke mocht ik een nieuw logo maken. ’t Weverke bestaat dit jaar al 40 jaar en is ook al 40 jaar de winkel van mijn moeder. Dit jaar heeft ’t Weverke een totale make-over gekregen en daar hoort natuurlijk een nieuw logo bij. ’t Weverke gaat vanaf september 2017 door het leven met twee winkels in het pand, namelijk Anna B en Altelier Iris. Mijn moeder gaat in ’t Weverke verder met Anna B., waar zijn vooral brei- haak en borduurartikelen gaat verkopen. Bij Atelier Iris kan je terecht voor mooie stoffen en fournituren.

Succes Ans Jacobs en Iris Stienen met ’t Weverke

Logo ZEKERindeklas

Amy gaat voor haar zelf beginnen. Ze gaat leerlingen en leerkrachten in de klas begeleiden en ondersteunen zodat leerlingen zich zekerder voelen in de klas. Bij een eigen bedrijfje, hoort natuurlijk een logo. Amy heeft de naam zelf verzonnen en liet het ontwerp volledig aan mij over. Leuk is dat! Ik heb krijtbord letters gebruikt om het ‘schoolse’ naar voren te laten komen. Na het eerste ontwerpje, wilde ze graag een kleine aanpassing, namelijk een verfspetter in de kleur paars. De drie kleuren paars in de spetter staan voor de verbinding tussen Amy, de leerlingen en de leerkrachten. Dit vond zij perfect bij haar passen. Amy is blij met het logo en kan nu eindelijk aan de slag.

Veel succes Amy met ZEKERindeklas!

Logo Be Vintage Loved

Als je zo’n mooie spulletjes maakt, net zoals Leslie, dan moet je ook een mooi logo hebben. Leslie gaf haar wensen aan mij door en stuurde mij inspiratie plaatjes, waarmee ik onderstaand logo kon creëren. Na het eerste ontwerp, hebben we nog een paar kleine aanpassingen gedaan, zodat Leslie helemaal tevreden was. Nemen jullie een kijkje op haar FB pagina?

Succes Leslie, met Be Vintage Loved

Logo Elien Interieur

Voor Elien heb ik het volgende logo gemaakt. Ze wilde graag een logo in de kleuren die zij graag gebruikt bij het maken van een interieurplan voor haar klanten. Het logo moest speels zijn, vrolijk en echt bij haar passen.
 
Elien, heel veel succes met jouw eigen zaak!

Logo Hooglugt Agro

Geert was toe aan een nieuwe naam voor zijn bedrijf in de agrarische sector. Voor hem mocht ik een nieuw logo ontwerpen. Een strak logo met kleur met zijn nieuwe naam. Een klein graantje om het logo net wat meer te laten spreken en daar zijn we. Voor Hooglugt agro maak ik ook de visitekaartjes.
 
Geert, ga zo door!