Geboortekaartjes

Geboortekaartje Florence

Een fris oud-roze kaartje met een gouden zon! Prachtig, rustig, maar met een goudenrandje!

Geboortekaartje Owen

Een mooie groene kleur met een subtiele print en accenten van goud. Natuurlijk ook mogelijk in een andere kleur!

Geboortekaartje Chloé

Voor mijn lieve vrienden Ellen en Derek heb ik het geboortekaartje van hun dochter Chloé mogen ontwerpen. We hebben het van het begin tot het eind samen ontworpen, wat niet alleen heel gezellig was, maar ook zorgde voor een fantastisch resultaat!

Geboortekaartje Lux

Het kaartje van het zusje van Luit, Lux heb ik ontworpen met het idee van het kaartje van Luit in het achterhoofd. Een totaal verschillend kaartje, maar met dezelfde elementen. Prachtig!

Geboortekaartje Rosie

Geboortekaartje Rosie maakte ik samen met Charlotte (de Mama van Rosie). Over de kleuren en de gouddruk waren we het snel eens. En kijk eens.. wat een fantastisch resultaat!

Geboortekaartje Flore

Geboortekaartje Flore heeft een mooie print en een zandkleur met zwarte accenten.

Geboortekaartje Silvijn

Een stoer kaartje met ruige kleuren; donker grijs en mos groen! De rustige illustraties van de maan en de sterretjes maken dit kaartje naast stoer, ook erg lief!

Geboortekaartje Lilly

Kaartje Lilly heeft pastelkleuren en natuurlijke vormen. Een rustig kaartje, dat in elke kleurencombinatie uit te voeren is. Leuk om bijvoorbeeld het kaartje in dezelfde kleurtinten als het slaapkamertje te doen!

Geboortekaartje Mason

Een fris kaartje met wit en groen en niet te vergeten een lieve zachte alpaca. De kleuren zijn aan te passen naar jullie wensen en ook gouddruk is mogelijk.

Geboortekaartje Lola

Voor Lisa en Johan en de 3 broertjes heb ik het geboortekaartje van Lola mogen ontwerpen. En niet alleen het geboortekaartje, maar ook een spandoek en geboortebord voor op het raam! Het geboortekaartje is geheel gemaakt, zoals Lisa en Johan wilden.

Geboortekaartje Julie

Hoe lief is dit geboortekaartje? Wil je voor jullie kleintje ook zo’n mooi, rustig en chique geboortekaartje? Maak het helemaal eigen door te kiezen voor jullie favoriete achtergrondkleur.

Geboortekaartje Meave

Vorige maand is kleine Meave geboren. Omdat het kaartje helemaal naar de andere kant van de wereld gestuurd moest worden, duurde het even voordat ik het met jullie kon delen. Voor Sanne en Daan maakte ik een rechthoekig kaartje, simpel, chique en strak! Hieronder zie je de voorkant van het kaartje en de achterkant.

Sanne en Daan, gefeliciteerd met Meave!

Geboortekaartje Rune

Geboortekaartje Rune is (net zoals alle kaartjes) te bestellen met gouddruk. Een subtiel gouden detail kan net dat extra’tje geven aan jouw gepersonaliseerde kaartje.

Geboortekaartje Morris

Een strak donkerblauw kaartje met een grafisch en strak ontwerp. Dat is kaartje Morris! Dit kaartje is (net zoals alle anderen) te bestellen met gouddruk.

Geboortekaartje Charlie

De ouders van Charlie, ken ik al een tijdje. Na de geboorte van Sammy, zeiden ze meteen; ‘Als wij nog een kindje mogen krijgen, dan mag jij het kaartje ontwerpen’ En daar is Charlie en haar kaartje. Een stoer roze kaartje, simpel en fijn.

Lisa, Tjeerd en Sammy gefeliciteerd met Charlie!

Geboortekaartje Dex

Voor het broertje van Raf, het tweede zoontje van Anouk en Jos mocht ik het geboortekaartje maken. Anouk had al een aantal idee’tjes gevonden, hoe zij het kaartje graag wilde. Nadat zij bij mij op bezoek is geweest, heb ik een aantal ontwerpjes gemaakt, uiteindelijk is het onderstaande kaartje het resultaat geworden. Na het proefdrukje hebben we de kleur nog een beetje aangepast, maar zeg nou zelf; wat een plaatje!

Anouk, Jos en Raf, gefeliciteerd met Dex!

Geboortekaartje Sascha

Een gezellig, met voornamelijk groen, zwart & wit kaartje. Een klein beetje kleur, dat wilde Janneke graag voor hun dochtertje Sacha. Twee tinten groen en een cirkel, omdat hun liefde oneindig is. Op 21 juli is hun prachtige dochtertje geboren en het kaartje is twee dagen daarna bij hun geleverd 🙂

Kyle en Janneke, gefeliciteerd met Sacha!

Geboortekaartje Fenne

Voor mijn collega Ralf maakte ik een bijzonder geboortekaartje voor zijn en Aniek’s dochter, Fenne. De hartjes stroom staat voor alle liefde die zij van haar omgeving gaat krijgen en loopt door naar  een tekstje  voor haar Opa, die altijd over haar zal waken.

Ralf en Aniek, gefeliciteerd met Fenne!

Geboortekaartje Mats

De Papa en Mama van Mats zijn gek op de winter, op Ijsland en op beren. Mats is dan ook in de winter geboren. Dit kaartje past perfect bij hen! De kleuren van het kaartje zijn hetzelfde als het kamertje van Mats.

Luuk en Lizette gefeliciteerd met Mats!

Geboortekaartje Saar

Een simpel maar chique kaartje voor kleine Saar! Zwart wit met stipjes was de opdracht. Ook is er voor Saar een poster gemaakt van de voorkant van haar kaartje, deze hangt nu bij het gezin thuis in de woonkamer.

Jeanne en Coen gefeliciteerd met Saar!

Geboortekaartje Luit

Wat leuk! Voor Luit mocht ik een kaartje maken en ik mocht zelf verzinnen hoe. Dat zijn de leukste opdrachten. Gebruik van watercolor en de kleur blauw vonden Els en Rick erg mooi. Tadaaa!

Rick en Els gefeliciteerd met Luit!

Geboortekaartje Emme

Eindelijk was het op 12 maart het dan zo ver, lieve Emme is geboren! Voor mijn lieve vriendinnetje Tatjana mocht ik het geboortekaartje voor Emme ontwerpen. Samen hebben we hun wensen besproken en in 1 dag was het kaartje zo goed als af. Nadat de kaartjes bij de drukker klaar lagen, ben ik ze meteen af gaan geven (en om natuurlijk zo snel mogelijk met Emme te kunnen knuffelen)!

Niek en Tatjana gefeliciteerd met Emme!

Geboortekaartje Rowan

Mooie Rowan is geboren! Pikzwarte haartjes, fijne kleine handjes en een heel schattig gezichtje! Wat ben jij welkom!

Manon en Romar gefeliciteerd met Rowan!

Geboortekaartje Zoë

Fay is trotse grote zus geworden van een prachtig meisje, Zoë! Van Anne en Guido (de lieve ouders van – Fay & – Zoë) mocht ik het geboortekaartje maken. Fay had een zelfde formaat kaartje met een silhouette bij haar geboorte. Voor Zoë wilde Anne en Guido graag hetzelfde idee, maar dan met twee zusjes er op. En tadaaa, hier is het resultaat!

Anne en Guido gefeliciteerd met Zoë!

Geboortekaartje Elin

Net voor de kerst is mijn lieve vriendinnetje Nienke is op 8 december 2019 bevallen van een dochtertje, Elin.

Elin was zo nieuwsgierig, dat ze 3 maanden eerder dan gepland op de wereld kwam. Gelukkig gaat het heel erg goed met haar en met haar ouders. Elin is sterk en ligt nu in de couveuse om daar verder te groeien. Een aantal weken geleden maakte we het geboorte kaartje al, wat nu eigenlijk heel goed uit kwam. Welkom op de wereld klein, sterk meisje!

Jens en Nienke gefeliciteerd met Elin!