About me

Mijn naam is Anne Dirks. Ik woon in een dorp ten zuiden van Eindhoven en heb een enorme passie voor ontwerpen en fotograferen. Of het nou een ontwerp voor een geboortekaartje is, schilderen, het naaien van een kussen, het fotograferen van een pas geboren baby’tje of een splinternieuwe auto in de showroom; ik ga elk concept met evenveel enthousiasme aan!

Ik ben er van overtuigd dat wanneer je iets ontwerpt of creëert, je pas iemand raakt wanneer er een verhaal achter het concept zit. Samen met jou wil ik kijken naar hét verhaal dat bij jou past, ik help je jouw verhaal te vertellen.

Ik vind het leuk om nieuwe ontwerpen te maken. Zo komen er – soms zelfs midden in de nacht – de mooiste geboortekaartjes in mijn hoofd of ‘zie’ ik tijdens het auto rijden ineens het perfecte logo wat ik uit wil werken. Het proces, evenals het eindresultaat geven mij energie en maken mij oprecht blij. Vaak heb je zelf al een idee hoe jij jouw ontwerp het liefste voor je ziet. Met jouw wensen in gedachte, maak ik hét ontwerp dat bij jou past!

Sinds 2018 ben ik steeds meer met fotografie bezig, wat ik ontzettend leuk vind om te doen en meer over te leren. Zo ben ik dan ook in 2019 gestart met een fotografie-opleiding om mezelf nog meer te specialiseren. Het fotograferen van baby’s, familie’s en auto’s is een van mijn favoriete bezigheden. Maar ook sta ik open om jouw fotografie-wens te bespreken. Denk bijvoorbeeld aan content voor je social media, product fotografie, portret fotografie of een binnenkijker in jouw bedrijf.

Je kan bij mij terecht voor fotografie en het ontwerpen van logo’s, geboortekaartjes, trouwkaarten en ook rouwkaarten.

Met Anne Dirks.nl wil ik mensen inspireren en/of een tastbare herinnering meegeven, die er werkelijk toe doet.


Klanten


Recensies

Geboortekaartje Elin

Met Anne’s eerste ontwerp was het direct raak. Anne heeft aan de hand van ons moodboard een uniek kaartje voor Elin ontwikkeld. We houden van reizen en zijn recent op huwelijksreis in Zuid Afrika geweest. Dit heeft Anne zeer geslaagd verwerkt in het kaartje voor Elin. Zonder twijfel zullen we een volgende keer Anne opnieuw benaderen voor een kaartje!

Geboortekaartje Emme

Een simpel maar toch uniek geboortekaartje, dat wilden wij. Ik wist goed wat ik wilde, maar toch ook weer niet. Ik hoefde maar een beetje te vertellen wat ik voor me zag, wat ik in m’n hoofd had en Anne kwam direct met ideeën. Ze zette meteen een voorbeeldje klaar en dat was het gewoon! Perfect. Ze snapte precies wat ik bedoelde. Het had nog een paar kleine aanpassingen nodig om het helemaal een geheel te maken en in korte tijd was hij daar; het perfecte geboortekaartje voor ons dochtertje. 
Dankjewel Anne ♥

Geboortekaartje Rosie

De samenwerking met Anne heb ik als enorm prettig ervaren. Ik had een abstract idee van hoe ik het geboortekaartje van onze dochter graag wilde. Anne begrijpt direct wat ik bedoelde en ging meteen aan de slag met het ontwerp. Fijn is ook de snelle communicatie. Kortom: enorm blij met ons kaartje voor Rosie!

Geboortekaartje Lola

Anne heeft een prachtig ontwerp voor het geboortekaartje van Lola gemaakt. We hebben nog wat over en weer het kaartje gefinetuned en kwamen tot een heel zacht en lief resultaat. De samenwerking met de drukker (door anne aangeleverd) is ook allemaal goed gegaan! Daarnaast heeft Anne ook voor ons de geboorteborden en het spandoek op maat gemaakt en dit goed aangeleverd bij dezelfde drukker… Ik kan iedereen aanraden om bij Anne alles te laten ontwerpen.

Logo AnnaB en ’t Weverke

Ik ben nog elke dag blij met mijn logo’s van ‘t Weverke en van AnnaBrebahana.. Als je het logo ziet, is het meteen duidelijk waar mijn passie ligt : breien en andere handwerk technieken. Ook van de klanten in de winkel krijg ik vaak complimenten over het logo 🙂 Dankjewel Anne.


Contact