About me

Wie is Anne Dirks?

Mijn naam is Anne Dirks. Ik woon in een dorpje ten zuiden van Eindhoven. Ik ben afgestudeerd als Pedagoog. Naast het ontwerpen en fotograferen ben ik werkzaam bij KluppluZ. Daar werk ik voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben in hun ontwikkeling.

Ik vind het heerlijk om de nieuwe dingen die ik bedacht heb, te ontwerpen en te maken. Het proces, evenals het eindresultaat geven mij energie en maken mij oprecht blij. Sinds 2018 ben ik steeds meer met fotografie bezig, wat ik ontzettend leuk vind om te doen en meer over te leren. Zo ben ik in september 2019 dan ook gestart met een fotografie-cursus. Verder ben ik gek op auto’s, vooral op Mini Coopers (tja, je kunt maar ergens gek op zijn).

Met Anne Dirks.nl wil ik mensen inspireren. Inspireren met mooie ideeën en creaties. Je kunt bij mij terecht voor fotografie en het ontwerpen van logo’s, geboortekaartjes, trouwkaarten en ook rouwkaarten. Achter iedere creatie die ik maak zit een verhaal, soms klein, soms groot. Ik ben er van overtuigd dat wanneer je iets ontwerpt of creëert, je pas mensen raakt wanneer er een boodschap in het product zit.

Contact

Heb je vragen of kan ik iets voor je betekenen? Dan hoor ik het graag. Je mag mij altijd mailen, bellen of een berichtje sturen.

M 06 10 12 56 82        E info@annedirks.nl

Recencies

Geboortekaartje Elin

Met Anne’s eerste ontwerp was het direct raak. Anne heeft aan de hand van ons moodboard een uniek kaartje voor Elin ontwikkeld. We houden van reizen en zijn recent op huwelijksreis in Zuid Afrika geweest. Dit heeft Anne zeer geslaagd verwerkt in het kaartje voor Elin. Zonder twijfel zullen we een volgende keer Anne opnieuw benaderen voor een kaartje!