Geboortekaartjes

Geboortekaartje Charlie

Voor het zusje van Sammy heb ik het geboortekaartje mogen ontwerpen. Kleine Charlie is geboren op 20 juni. Een simpel kaartje, waar nadrukkelijk naar voren komt dat het kleintje een meisje is, was de opdracht. Eerst heb ik met waterverf een ‘splash’ geschilderd, deze heb ik naderhand digitaal bewerkt en verwerkt in het geboortekaartje. Het envelopje is semi transparant en staat vol met ananassen, lekker zomers.

Lisa, Tjeerd en Sammy, gefeliciteerd met Charlie!


Geboortekaartje Fedde

Voor het kleintje van Ella en Roel, Fedde, heb ik het geboortekaartje mogen ontwerpen. Fedde is geboren op 18 mei 2017. Een kaartje met het gebruik van watercolor en stipjes, wilde de familie Meijer graag. Ik ben begonnen met het mengen van verschillende blauwtinten, totdat ik het de juiste kleur had gevonden. Daarna heb ik een cirkel geschilderd, ingescand en digitaal bewerkt. Het kaartje is inmiddels verstuurd in een stoere donkergrijze envelop met hartjes, die ook weer in het kaartje terug komen.

Ella & Roel, gefeliciteerd met Fedde!

              

Geboortekaartje Lena

Jeej! Er is weer een meisje geboren. Lena is haar naam. Haar moeder wilde graag iets met een flamingo en de kleur oud-roze en voila, hier is haar kaartje. Het kaartje heeft naast de flamingo ook nog wat driehoekjes gekregen. Het formaat van het kaartje is net iets kleiner dan A6. Naast de kaartjes hebben Loes en Harold ook nog een poster van de voorkant van het geboortekaartje laten maken bij mij. Deze komt in een zwarte lijst op het kamertje van Lena te hangen.

Loes en Harold, gefeliciteerd met Lena!

  

Geboortekaartje Xem

De ouders van Xem, ken ik al een tijdje. Na de geboorte van Lot, zeiden ze meteen; ‘Als wij nog een kindje mogen krijgen, dan mag jij het kaartje ontwerpen’ En daar is Xem en het kaartje van Xem.

Een stoer blauw kaartje, simpel en fijn.

Elke, Alex en Lot gefeliciteerd met Xem!

Geboortekaartje Dex

Voor het broertje van Raf, het tweede zoontje van Anouk en Jos mocht ik het geboortekaartje maken. Anouk had al een aantal idee’tjes gevonden, hoe zij het kaartje graag wilde. Nadat zij bij mij op bezoek is geweest, heb ik een aantal ontwerpjes gemaakt, uiteindelijk is het onderstaande kaartje het resultaat geworden. Na het proefdrukje hebben we de kleur nog een beetje aangepast, maar zeg nou zelf; wat een plaatje!

Anouk, Jos en Raf, gefeliciteerd met Dex!

Geboortekaartje Vieve

Een strak kaartje, met voornamelijk zwart & wit en een klein beetje kleur, dat wilde Ilona graag voor hun dochtertje Vieve. Geometrische vormen en een cirkel, omdat hun liefde oneindig is. Op 10 juli is hun prachtige dochtertje geboren en het kaartje is twee dagen daarna bij hun geleverd 🙂

Mart en Ilona, gefeliciteerd met Vieve!

Geboortekaartje Douwe

Vorige maand is kleine Douwe geboren. Omdat het kaartje helemaal naar de andere kant van de wereld gestuurd moest worden, duurde het even voordat ik het met jullie kon delen. Voor Sanne en Wouter maakte ik een vierkant, tweeluik-kaartje, met vooral veel blauw! Hieronder zie je de voorkant van het kaartje en de binnenkant.

Sanne en Wouter, gefeliciteerd met Douwe!

Geboortekaartje Fenne

Voor mijn collega Ralf maakte ik een bijzonder geboortekaartje voor zijn en Aniek’s dochter, Fenne. De hartjes stroom staat voor alle liefde die zij van haar omgeving gaat krijgen en loopt door naar  een tekstje  voor haar Opa, die altijd over haar zal waken.

Ralf en Aniek, gefeliciteerd met Fenne!