About me

Wat is Ann&D. ?

Ann&D. is mijn eigen merkje. De naam Ann&D. is ontstaan uit mijn naam (Anne) en achternaam (Dirks) de punt aan het einde staat voor Dot (engels voor punt). Zo noemde mijn vader mij vroeger, Dotje.

Met Ann&D. wil ik mensen inspireren. Inspireren met mooie ideeën, creaties, dingen die je zelf kan maken, als kleinigheidje om weg te geven of die een toevoeging zijn voor je interieur. Achter ieder ding dat ik maak zit een verhaal, soms klein, soms groot. Ik ben er van overtuigd dat wanneer je iets ontwerpt of creëert, je pas mensen raakt wanneer er een boodschap in het product zit.

Wie zit er achter Ann&D. ?

Mijn naam is Anne Dirks, ik ben 28 jaar oud. Ik woon in een klein dorpje ten zuiden van Eindhoven. Ik ben afgestudeerd als Pedagoog. Naast het ontwerpen, vormen en inspireren bij Ann&D. ben ik werkzaam bij KluppluZ. Daar werk ik met kinderen die extra begeleiding nodig hebben in hun ontwikkeling. Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd met mijn hondje Cooper te wandelen; films te kijken, uit eten te gaan, met vriend(inn)en af te spreken, te knuffelen met Juna en Fiene (kindjes van mijn twee beste vriendinnen) en natuurlijk om nieuwe dingen te bedenken, te ontwerpen en te maken voor Ann&D. Een paar jaar terug ben ik twee keer naar Afrika geweest, daar heb ik vrijwilligerswerk gedaan en mogen genieten van de warmte en gastvrijheid van de Afrikanen. Ik kan wel zeggen dat ik Afrika in mijn hart heb gesloten en dat ik zeker nog een keer terug wil. Verder ben ik gek op auto’s, vooral op Mini Coopers (tja, je kunt maar ergens gek op zijn), volg ik snowboardlessen en vind ik het leuk om ons huis in te richten. Sinds het voorjaar van 2016 zijn mijn vriend en ik trotse eigenaren van ons eigen nieuwbouw huis, waar ik ook naar hartenlust mijn interieur-ideeën op los heb kunnen laten gaan en nog steeds laat gaan. Al met al best druk en altijd bezig.

Contact

Heb je nog vragen of kan ik iets voor je betekenen? Dan hoor ik het graag. Je mag mij altijd mailen op: anne.dirks@hotmail.com