About me

Wie is Anne Dirks?

Mijn naam is Anne Dirks. Ik woon in een klein dorpje ten zuiden van Eindhoven. Ik ben afgestudeerd als Pedagoog. Naast het ontwerpen, vormen en inspireren bij Ann&D. ben ik werkzaam bij KluppluZ.

Daar werk ik als management ondersteuner voor kinderen die extra begeleiding nodig hebben in hun ontwikkeling. Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd te knutselen, films te kijken, uit eten te gaan, met vriend(inn)en af te spreken en natuurlijk om nieuwe dingen te bedenken, te ontwerpen en te maken voor Ann&D. Een paar jaar terug ben ik twee keer naar Afrika geweest, daar heb ik vrijwilligerswerk gedaan en mogen genieten van de warmte en gastvrijheid van de Afrikanen. Ik kan wel zeggen dat ik Afrika in mijn hart heb gesloten en dat ik zeker nog een keer terug wil. Verder ben ik gek op auto’s, vooral op Mini Coopers (tja, je kunt maar ergens gek op zijn). Al met al best druk en altijd bezig.

Met Anne Dirks.nl wil ik mensen inspireren. Inspireren met mooie ideeën, creaties, dingen die je zelf kan maken, als kleinigheidje om weg te geven of die een toevoeging zijn voor je interieur. Je kan bij mij terecht voor het ontwerpen van logo’s, geboortekaartjes, trouwkaarten en ook rouwkaarten. Achter iedere creatie die ik maak zit een verhaal, soms klein, soms groot. Ik ben er van overtuigd dat wanneer je iets ontwerpt of creëert, je pas mensen raakt wanneer er een boodschap in het product zit.

Contact

Heb je nog vragen of kan ik iets voor je betekenen? Dan hoor ik het graag. Je mag mij altijd mailen op: anne.dirks@hotmail.com