Kaarten met een verhaal.

Ik hou ontzettend veel van kaartjes. Kaartjes om te versturen, om bij een cadeautje te doen, om in een lijstje te doen, om met washi tape aan de muur te hangen, om naar te kijken of om ergens in te plakken.

Met kaartjes kun je zo veel dingen doen. Maar wat ik het leukste aan kaartjes vind, is dat je er een boodschap mee over kan brengen. Je kunt mensen er mee vertellen hoe bijzonder ze voor je zijn, wat iemand voor je betekent, hoe veel je van iemand houdt en ga zo maar door.

Ik ben begonnen met het ontwerpen van mijn eigen kaarten collectie. Precies om de bovenstaande redenen. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik.

De kaarten worden allemaal digitaal door mijzelf getekend en geschreven en elke kaart heeft een eigen verhaal, een reden waarom ik de kaart ontworpen heb. Hopelijk kun jij je ook vinden in de teksten en de vormgeving van mijn kaarten en verstuur of hang jij ze met net zo veel liefde op als ik.

Om de kaarten te bekijken en het verhaal er achter te lezen, klik je hier.

This Article Has 2 Comments
 1. Ans schreef:

  Supermooie kaarten 👍
  Waar zijn ze te koop ?

 2. Anne schreef:

  Hoi Ans,

  De kaarten zijn binnenkort bij jou in de winkel te koop! http://www.weverke-someren.nl

  Liefs, Anne

Geef een reactie